Transilvania Rally 2014

Francois Delecour a castigat Transilvania Rally in direct la Digi Sport Francois Delecour s-a impus la editia din 2014 a Transilvania Rally Lupta disputata la toate clasele Spectacol total pentru spectatori si telespectatori care au putut urmari in direct doua probe speciale la Digi Sport Victoria echipajului Francois Delecour/Dominique Savignoni s-a confirmat sambata seara la Digi Sport, post care a transmis in direct super speciala Polus...

Citeste mai mult
Salonul Auto Polus 2014

In acest weekend, la Polus Center Cluj, se va desfasura cea de-a doua editie a Salonului Auto Polus, eveniment organizat de Publisys si Polus Center. Un numar mare de reprezentante auto vor expune ultimele modele din industria auto-moto cat si atv-uri. Cea de-a II-a editie are loc, datorita feed-back-ului pozitiv primit in urma cu un an de la expozanti si din dorinta de a oferi publicului clujean posibilitatea de a se familiariza cu noile modele aparute in materie auto-moto.

Citeste mai mult
Polus Wedding Days 2014

Agentia de publicitate Publisys, in parteneriat cu Centrul Comercial Polus Center Cluj, organizeaza in perioada 15-17 februarie 2013, prima editie a Polus Wedding Days, la Cluj-Napoca. Polus Wedding Days este o manifestare expozitionala profesionista ce intruneste companii specializate in organizarea de nunti si evenimente festive. Toate grijile mirilor fiind preluate de catre profesionisti, acestora nu le ramane decat sa savureze momentul cel mai important din viata lor, iar la sfarsit sa ramana cu o amintire placuta.

Citeste mai mult